Tuotekuvat
Suma Bac D10 desinfioiva puhdistusaine
Suma Bac D10 on tehokas desinfioiva puhdistusaine ruuanvalmistustilojen kaikkien pintojen yhdistettyyn pesuun ja desinfiointiin.
Meidän lupauksemme
- Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin
- Nopea toimitusaika!
-
Suma Bac D10 on tehokas desinfioiva puhdistusaine ruuanvalmistustilojen kaikkien pintojen yhdistettyyn pesuun ja desinfiointiin.
Ominaisuudet
- Suma Bac D10 soveltuu ruuanvalmistustilojen kaikille pinnoille.
- Tuote sisältää kvattia (kvaternaarista ammoniumyhdistettä) sekä kompleksoivia ja puskuroivia aineita ja tehoaa useimpiin mikro-organismeihin kaikissa veden kovuuksissa.
- Sisältämiensä pinta-aktiivisien aineiden ansiosta se myös puhdistaa tehokkaasti.
Edut
- Tuote sekä puhdistaa että desinfioi.
- Tunkeutuu rasvaan ja kiinni kuivuneeseen likaan.
- Tehoaa useimpiin mikro-organismeihin ja varmistaa näin hygieniaturvallisuuden.
- Tehokas bakteereihin, viruksiin ja hiivaan.
- Tehokas kaikissa veden kovuuksissa.
Käyttöohje
Sumutinpullo:
1. Annostele 20 ml tuotetta 750 ml:n sumutinpulloon ja täytä pullo vedellä.
2. Poista irtolika.
3. Sumuta tuotetta pinnoille ja puhdista harjalla tai liinalla.
4. Anna vaikuttaa vähintään 5 minuuttia.
5. Huuhtele ruuan kanssa kosketuksiin joutuvat pinnat puhtaalla vedellä ja anna kuivua.
6. Valmiin, sumutinpulloon tehdyn käyttöliuoksen teho säilyy 7 päivän ajan. Huuhtele ja kuivaa pullo ennen uudelleentäyttöä.Sanko:
1. Annostele 10 ml tuotetta per yksi litra kädenlämpöistä vettä (1 % liuos).
2. Poista irtolika.
3. Levitä liuos siivouspyyhkeellä tai harjalla. Anna vaikuttaa 5 minuuttia.
4. Huuhtele ruuan kanssa kosketuksiin joutuvat pinnat puhtaalla vedellä ja anna kuivua.Tekniset tiedot
- Ulkonäkö: kirkas, violetti neste
- pH-arvo (laimentamaton) ≈ 11
- pH-arvo, 1-prosenttinen käyttöliuos ≈ 10.3
- Suhteellinen tiheys (20°C) ≈ 1.05
Yllä olevat tiedot ovat tyypillisiä normaalituotannossa. Niitä ei voi käyttää ohjearvoina.
Käyttöturvallisuus ja varastointi
Tuotteen turvalliseen käsittelyyn ja hävittämiseen liittyvät tiedot löytyvät käyttöturvallisuustiedotteesta. Ainoastaan ammattikäyttöön. Säilytys alkuperäispakkauksessa suurilta lämpötilojen vaihteluilta suojattuna.
Yhteensopivuus
Suma Bac D10 sopii useimmille suurkeittiöissä tavattaville materiaaleille, kun sitä käytetään ohjeiden mukaisesti.
Mikrobiologiset tiedot
- Suma Bac D10 on läpäissyt EN 1276 -testin: 2010, liuoksen väkevyys 0,75 %, 20 asteen lämpötila, puhtaissa olosuhteissa (0,03 % bovine albumin), vaikutusaika 5 minuuttia.
- Suma Bac D10 on läpäissyt EN 1276 -testin: 1997, liuoksen väkevyys 0,5 %, 20 asteen lämpötila, likaisissa olosuhteissa, vaikutusaika 5 minuuttia: Salmonella enterica subsp enterica.
- Suma Bac D10 on läpäissyt EN 1276 -testin: 1997, liuoksen väkevyys 0,25 %, 20 asteen lämpötila, likaisissa olosuhteissa, vaikutusaika 5 minuuttia: Listeria monocytes.
- Suma Bac D10 on läpäissyt EN 1650 -testin: helmikuu 1998, liuoksen väkevyys 0,5 % v/v, 20 asteen lämpötilassa, likaisissa olosuhteissa (0,03 % bovine albumin), vaikutusaika 15 minuuttia: Candida albicans.
- Suma Bac D10 on läpäissyt EN 1650 -testin: 2003, liuoksen väkevyys 1,0 %, likaisissa olosuhteissa, vaikutusaika 5 minuuttia sekä liuoksen väkevyys 0,75 %, vaikutusaika 15 minuuttia likaisissa olosuhteissa: Hiivat.
- Suma Bac D10 on läpäissyt EN 14476 -testin: 2005, liuoksen väkevyys 1 %, puhtaissa olosuhteissa vaikutusaika 5 minuuttia ja likaisissa olosuhteissa vaikutusaika 10 minuuttia: Lintuinfluenssa.
- Suma Bac D10 on läpäissyt EN 14476 -testin: 2013 + A1 2015, liuoksen väkevyys 1,5 %, vaikutusaika 5 minuuttia, likaisissa olosuhteissa (3,0g/l BSA + 3,0ml/l erythrocytes): Modified Vaccinia virus Ankara (MVA).
Valmistaja: Diversey