Yrityksestä

Suomen MediTuote Oy on terveydenhuollon-, siivous- ja puhtaanapidon tuotteiden tukkuliike. Asiakaskuntamme koostuu julkis- ja yritysasiakkaista sekä kolmannen sektorin asiakkaista. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu mm. siivousvälineet, siivouskoneet, pesu- ja puhdistusaineet, jätehuoltotuotteet, pehmopaperit, henkilöhygieniatuotteet, henkilösuojaimet sekä muut perusterveydenhuollon tuotteet.

aboutus_banner.png

Arvostamme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja siksi laadukas asiakaspalvelu on toimintamme keskiössä. Nuorekas työyhteisömme palvelee asiakkaitamme aina iloisella ja reippaalla asenteella.

Tarjottavia tuotteita varastoimme kattavasti omassa varastossa Jyväskylässä ja samoissa tiloissa palvelee myös noutovarasto. Kuljetuksissa käytämme joko konsernin omaa jakelukalustoa tai ulkopuolisia jakeluyrityksiä. Tuotemerkit valikoimme huolellisesti käyttäen Euroopan unionin asettamia laatukriteerejä terveydenhuollon sekä puhtausalan tuotteista.

Laatu- ja ympäristöpolitiikka

Suomen MediTuote Oy on luotettava yhteistyökumppani päämiesten ja asiakkaiden suuntaan. Jokaisen yrityksessä työskentelevän henkilön keskeisenä tehtävänä on asiakkaiden saumaton palvelu niin myynnissä, tilausten vastaanotossa ja keräämisessä, kuljetuksessa, laskutuksessa kuin palvelun varmistamisessakin. Arvostamme pitkäjänteistä yhteistyötä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kaikilla organisaatiotasoilla otamme huomioon laatu- ja ympäristövaatimukset ja sitoudumme vaatimusten täyttämiseen ja hyvien toimintatapojen mukaiseen toimintaan. Yrityksellämme on SFS-EN ISO9001, SFS-EN ISO14001 ja SFS-EN ISO13485 -sertifikaatit.

Toiminnan, tuotteen ja palvelun laadun varmistamiseksi koko henkilökunta on sitoutunut huolehtimaan toimintajärjestelmän jatkuvasta kehittämisestä ja parantamisesta. Toimitusjohtajalla on vastuu laatu- ja ympäristöpolitiikan toteutumista ja hän vastaa myös siitä, että politiikka on yhteensopiva yrityksen strategian ja toimintaympäristön kanssa. Laatu- ja ympäristövastaava huolehtii laatu- ja ympäristöjärjestelmän päivittämisestä ja siitä, että tarvittava tieto toimintajärjestelmästä on kaikkien työntekijöiden saatavilla.

Laatupolitiikan toteutumista ja muutostarpeita seurataan johdon katselmuksessa ja muutoksista viestitetään koko organisaatiota.

Yrityksesta_MedituoteSurmet 1.png